ALICE 5 FAVOURITE SONGS FROM ESC

2015-02-14 // 12:07:41 // Hyllning
 
 
Antingen så älskar man den här låten, eller så hatar man den there is no in between. Jag personligen ÄLSKAR den här låten. Tycker den är så catchig och jag känner att endorfinerna sprudlar i hela kroppen. Jag vill springa ut på stan med denna i stora högtalare bakom mig och bara sprida glädje och kärlek. Världen behöver mer människor som The Toopers, SHINE!
 
 
 
Nicole, min lilla chokladpralin ååå vad jag älskar dig. Det spelar ingen roll om man inte kan språket för budksapet kommer fram i låten så tydligt. Men för att ni verkligen ska förstå storheten i denna låten som kommer här ett litet utdrag ur texten (på svenska): Lite fred, lite sol för denna jord som vi lever på. Lite fred, lite glädje, lite värme, jag önskar. Lite fred, lite av drömmar och att människor inte så ofta ska gråta. Jag vet att mina låtar inte förändrar mycket. Jag är bara en tjej som säger hur det känns. Jag är hjälplös, en fågel i vinden, med en meningen som får stormen att börja.
EIN BISSCHEN FRIEDEN
 
 
Den här sången gör mig tårögd, så otroligt vacker. Vill ha den här på mitt bröllop. Pernilla kom inte ens till final och det gör mig väldigt ledsen. Kanske kan det bero på hennes styling (håret, going from black to blonde) det är inte lätt vill jag lova, men jag tycker Pernilla bär upp det snyggt! Eller att hon sjunger på svenska, vilket jag kan tycka är det bästa valet som hon gjort när det kommer till denna låten. Tycker fler artister ska sjunga på sitt egna språk, mycket finare och häftigare! Oavsett hur hon ser ut så är låten med sina vackra stråkar och text som går rätt in i hjärtat ett mästerverk!
 
 
Sen skulle jag även vilja att Johnny kommer in på en vit häst och sjunger denna låten på mitt bröllop. Vilken röst, vilken låt, allt är så perfekt! JOHNNY HOLD ME!!
 
 
 Gaitana, I can most certainly be your guest! Ukraina har lite samma koncept, en snygg tjej med en pampig låt. MEN vet ni vad DET FUNKAR! 2012 var en av de bästa åren i ESC historia och Gaitana gav oss verkligen en show. En av Ukrainas allra bästa låtar och jag skulle kunna dansa hela natten till "Be My Guest".